Το Λονδίνο στην Αρκαδία με jazz από τους «Leighton Park School»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην προσπάθεια για την ανάδειξη της Αρκαδίας και την αύξηση του τουρισμού και σε συνεργασία με το Ίδρυμα «George Best Costacos» παρουσιάσε τα μουσικά σχήματα Jazz του «Leighton Park School» του Λονδίνου την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στα Σπήλαια Κάψια.

Η χορωδία τελεί υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Rosemary Scales.

To Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «GEORGE BEST COSTACOS», ασχολείται με τον αγώνα κατά του καρκίνου του εγκεφάλου και οργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο ως φόρο τιμής στον ηθοποιό του Broadway, Γεώργιο Μπεστ Κωστάκο που έφυγε πρόωρα από την εν λόγω ασθένεια.

Στα πλαίσιο των παγκοσμίων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ιδρύματος, που φέτος γιορτάζει τα δέκα χρόνια ίδρυσής του, ο Πρόεδρος του και Ιδρυτής του «George Best Costacos» στη Νέα Υόρκη κ. Νίκος Φλώρος, επέλεξε και τη γενέτειρα πατρίδα του, για να πραγματοποιηθεί η συναυλία του «Leighton Park School» μεταξύ των συναυλιών που έχουν προγραμματίσει.

To «Leighton Park» είναι μια από τις καλύτερες Ακαδημίες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Λονδίνου με πολλές δράσεις σε πολιτισμό και αθλητισμό.