Σ’ αυτήν τη ζωή υπάρχουν εκείνοι που αγαπούν τα γλυκά κι εκείνοι που δεν ξέρουν τι χάνουν…
Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, τότε είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή έχεις δοκιμάσει πορτοκαλόπιτα στο «Σπήλαιο Κάψια Καφε» κι αν όχι, επιβάλλεται να την γευτείς άμεσα για να καταλάβεις πού οφείλεται η φήμη που έχει αποκτήσει…
Φτιαγμένη με αγνά, σπιτικά υλικά η πορτοκαλόπιτα του «Σπήλαιο Κάψια Καφέ» έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές!
Πρώτα σε κερδίζει η υφή. Ενώ φαίνεται σαν κέηκ επαρκώς σιροπιασμένο, δεν είναι! Η υφή του είναι αλλιώτικη.
Δεν είναι αλεύρι, ούτε και σιμιγδάλι. Δεν έχει αυτήν την ψωμένια υφή που περιμένει κανείς, αλλά μια άλλη, πιο ελαφριά, πιο αραιή και συνάμα δεμένη.
Το σιρόπι δεν εισχωρεί στο σώμα του γλυκού, αλλά στέκεται πλάι του, ενώ ταυτόχρονα το αγκαλιάζει.
Το άρωμα του πορτοκαλιού είναι δροσερό και το σιρόπι ευχάριστο και όχι εξαιρετικά γλυκό όπως συνήθως.
Αυτή είναι η πορτοκαλόπιτα της Ελισάβετ…
Αυτή είναι η πορτοκαλόπιτα του «Σπήλαιο Κάψια Καφέ»…